Over mij

Ik ben Carolien van Egmond. Vijftiger, moeder van twee volwassenen kinderen. Woonachtig in het mooie Vught.

Mijn passie is vitaliteit en gezondheid. Ik word er oprecht gelukkig van dat ik via VITALK mensen mag ondersteunen in bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Zodat ze mentaal en fysiek een (meer) gezond en gelukkig leven kunnen leiden. Zowel voor individuen als voor organisaties hét verschil kunnen maken, daar ben ik dankbaar voor!

Ik was altijd al geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling. Ik werd steeds bewuster van hoe dingen bij mezelf, en in contact met anderen werken. Ik heb gezien en zelf ervaren hoe ingesleten denk- en gedragspatronen grote invloed hebben op het functioneren en geluk van mensen. Hoe beknellend en verlammend deze kunnen zijn. Eveneens hoe spanning en stress kunnen leiden tot allerlei misère, zowel mentaal als fysiek. Tevens wat voeding(sstoffen) kan (kunnen) doen voor je lichaam en welbevinden. 

Als ervaringsdeskundige in het leven heb ook ik tegenslagen en verlies ervaren.
Daarnaast voelde ik me vaak onzeker, had vermoeidheidsklachten, had ik stress en issues rondom mijn loopbaan. Ik heb me verder persoonlijk ont-wikkelt door te investeren in mezelf; dat was een mooi begin van een nog mooier proces dat nog steeds gaande is.
Door andere perspectieven te onderzoeken en ‘out of my comfortzone’ te gaan
ben ik zelfverzekerder en veerkrachtiger geworden.
Door beter voor mijn lichaam te zorgen middels voldoende rust, beweging en de juiste voeding(sstoffen), heb ik meer (daad)kracht, meer focus en ervaar ik meer geluk in mijn leven.

Inmiddels ben ik een zelfbewuste authentieke vrouw, met veel energie, die haar eigen stem en koers durft te volgen.
Dat gun ik iedereen!

Graag ondersteun ik jou op een liefdevolle, heldere en concrete manier en waar nodig ook kritisch en reflecterend. Zodat je (weer) eigen bewuste keuzes kunt maken.
Zodat je gezonder en gelukkiger in het leven staat.

Ik stel krachtige vragen vanuit interesse en oprechtheid. Ik ben nieuwsgierig en ga samen met jou op zoek naar inzichten, mogelijkheden en nieuwe kansen. 

Aanvankelijk ben ik opgeleid als loopbaanadviseur. Ik ben jaren werkzaam geweest in de loopbaanadvisering, scholing en bemiddeling. Later als specialist inzetbaarheid en expert op het gebied van re-integratie en ziekteverzuim. Daarnaast gecertificeerd transformationeel coach, stress- & burn-out coach, stressoloog en orthomoleculair adviseur.
Door mijn jarenlange ervaring met veel diverse mensen in allerlei beroepssectoren weet ik goed welke impact het kan hebben als het niet lekker loopt in je baan, je relatie(s) met anderen en jezelf. Als je klachten ervaart (mentaal/fysiek), waardoor je even minder aankunt of zelfs volledig uitvalt.

“Het beste dat je kunt worden is jezelf ”